Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 2-3 radna dana. Porudžbine poslate četvrtkom posle 14h biće poslate u petak ali će tek biti isporučena na Vašu adresu u ponedeljak jer os 01.06.2019 kurirske službe ne vrše isporuku pošiljku subotom a porudžbine poslate petkom posle 14h i vikendom biće poslate u ponedeljak i biće dostavljene u utorak na Vašu adresu u vremenu od 08-17h. Porudžbine poslate u vreme praznika biće poslate prvog radnog dana posle praznika.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen ako je plaćeno unapred.

Cena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom BEX, cena isporuke za kupovine do 3.000 dinara je 453 dinara fiksno, za kupovine preko 3.000 dinara cena dostave je GRATIS. Cena isporuke na teritoriji BEOGRADA je 503 dinara.

U slučaju zamene robe nastale greškom kupca, troškove vraćanja robe snosi KUPAC . U slučaju greške prodavca, troškove vraćanja pošiljke snosi PRODAVAC.

Možemo podeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko delova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu radnim danima (pon, uto, sre, čet i pet) u periodu od 08-17 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije (PRODAVCU). Nakon pakovanja robe i predaje kurirskoj službi BEX na mejl će Vam biti poslato obaveštenje o brojevima paketa i link preko koga možete pratiti status pošiljke.

NAPOMENA: Kurirske službe od 01.06.2019 godine ne isporučuju pakete SUBOTOM.
Roba poručena četvrtkom posle 14h i petkom do14h šalje se petkom i na isporuci kod Vas su u PONEDELJAK.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoaje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

PLAĆANJE

Plaćenje se vrši gotovinski u dinarima prilikom isporuke. Novac dajete na ruke kuriru kurirske službe BEX.

Korpa
Categories